Maak kennis met DuoProtection

DuoProtection

In 2013 is DuoProtection ontstaan naar aanleiding van de problematiek met de hoeven van één van onze paarden. Door het smelten van paardenvet en het vervolgens als verzorging voor de hoeven te gebruiken heeft er in korte periode een aanzienlijke verbetering plaatsgevonden.
De goede resultaten werden ook snel opgemerkt door onze stalgenoten en bevriende paardeneigenaren, waardoor de interesse in het product snel toenam.
Uiteindelijk hebben we dan ook besloten de sprong te wagen en het product in 2014 op de markt te brengen onder de naam Duo Hoef en Duo Leder voor de verzorging van de hoeven van uw paard en al uw lederwaren.

De hoofdactiviteit van DuoProtection is het smelten van paardenvet, dit gebeurd in een kleinschalige smelterij waar het vet ambachtelijk wordt gesmolten. 

Het gesmolten vet wordt verwerkt tot hoefvet (Duo Hoef) en ledervet (Duo Leder) en als bijvoer voor honden en katten (Duo Dog/Duo Cat).

Paardenvet is een uitzonderlijk goed en gezond vet. In paardenvet zit Glycerine, Vitamine A en D en Omega 3,6 en 9 en ook veel antibacteriële stoffen. Paarden zijn edele dieren en hebben doorgaans een goed leven en krijgen de beste voeding. Het vet dat van paarden afkomstig is heeft dan ook een uitzonderlijk hoge kwaliteit. In de verwerking gebruiken we drie soorten vet, te weten manenvet, buikvet en huidvet. Deze drie soorten vet worden bij ons gesmolten en zonder toevoegingen verpakt.  Laat u verrassen waarvoor men paardenvet allemaal kan gebruiken.

 

Sorteer op
 • DUO HOEF 500ml
  DUO HOEF 500ml

  Uit ervaring weten wij dat de meeste hoefsmeden tegen het invetten van hoeven zijn, omdat het de hoefwand afsluit. Duo Hoef doet dat niet. Omdat Duo Hoef 100% dierlijke olie is trekt het direct in de hoefwand.

  Synthetische…

  € 15,95
 • DUO HOEF 1000ml
  DUO HOEF 1000ml

  Uit ervaring weten wij dat de meeste hoefsmeden tegen het invetten van hoeven zijn, omdat het de hoefwand afsluit. Duo Hoef doet dat niet. Omdat Duo Hoef 100% dierlijke olie is trekt het direct in de hoefwand.

  Synthetische…

  € 26,95
 • DUO PROTECTION LIJNZAADOLIE 1000ml
  DUO PROTECTION LIJNZAADOLIE 1000ml

  Duoprotection Lijnzaad Olie is een product dat door de eerste koude persing afkomstig is uit lijnzaad en bevat een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Het ondersteunt een goede stofwisseling en een positieve werking op de maag en…

  € 8,95
 • DUO MOK/ECZEEM SPRAY 500ml
  DUO MOK/ECZEEM SPRAY 500ml

  Duo Mok en eczeem spray

  Met Duo Mok en Duo Eczeem bestrijdt u plekken waar mok en/of eczeem bij uw paard zit.
  Mok, staart en maan eczeem zijn aandoeningen aan de huid.
  Om dit zo goed mogelijk te behandelen heeft Duoprotection…

  € 19,95
 • DUO ANTIKLIT 500ml
  DUO ANTIKLIT 500ml

  Extra geconcentreerde anti-klit formule

  Nieuwe formule, geurloos

  Zorgt voor een zijde zachte glans

  • Zeer langdurige werking

  • Stopt afbreken van het haar door borstelen

  • Voor een maximale glans

  • De lotion zorgt…

  € 8,95

WEBWINKELKEURMERK

© 2015 - 2024 De Houtenaer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel