De Houtenaer heeft als doelstelling klanten leuke en ludieke producten te bieden tegen een betaalbare prijs. Het assortiment zullen wij regelmatig opfrissen om onze klanten telkens een verassende collectie te kunnen leveren. De aangeboden producten worden met veel aandacht voor detail uitgezocht. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan vandaar dat alle producten worden geleverd onder het label “niet goed, geld terug”.

Wij positioneren ons bewust als kleine onderneming waarbij persoonlijk contact en service voorop staan. Het is een welbewuste keuze ons niet te willen meten met de grote webshops waarbij omzet en omloopsnelheid centraal staan.

Wij streven ernaar alleen maar tevreden klanten te hebben omdat wij van mening zijn dat alleen tevreden klanten onze producten zullen aanbevelen aan vrienden en familie. Dit is van uiterst belang voor ons als startende onderneming.

Het assortiment bestaat uit een gevarieerde set van producten met leuke cadeaus voor jong en oud. Naast handige items als de slingerklemmen (Stixx) leveren wij bijvoorbeeld heerlijke Soxs, betaalbare paardrijkleding en paarden benodigdheden.

Neem een kijkje op onze site om nader kennis te maken met onze producten.

U bent van harte welkom. 

WEBWINKELKEURMERK

© 2015 - 2024 De Houtenaer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel