Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houtenaer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vermeldt in je het ordernummer, je klantgegevens en het product of de producten die je wilt terugsturen, zoals in het modelformulier voor herroeping onderaan deze pagina.

Binnen twee werkdagen ontvang je hierop een reactie. Na goedkeuring kun je het product, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd retourneren, naar het volgende adres

De Houtenaer
Kantmos 11
3994KG Houten

Het retourformulier dien je ingevuld aan ons per post of e-mail te sturen om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

KLIK hier om het retourformulier te downloaden

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met De Houtenaer via info@houtenaer.nl. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

WEBWINKELKEURMERK

© 2015 - 2024 De Houtenaer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel